06-40729488 Zet JOUW #1 stap

HealthCycle staat voor gezond leven

, gezond leven zorgt er voor dat je je beter in je vel voelt, meer uithoudingsvermogen hebt en vrolijker in het leven staat. Bijkomende gezondheidsvoordelen zoals gewichtsverlies en een mooier lichaam krijg je er als bonus bij.

De maatschappij verandert, ieder jaar krijgt de wereldbewoner er een kilo per jaar aan lichaamsgewicht bij, er is meer zittend werk achter de computer en alles om hen heen is ingesteld op minder bewegen.

Velen zouden hier diep van binnen best wat aan willen doen maar weten niet hoe te beginnen, misschien is dat wel de reden waarom jij net doorgeklikt hebt.

Ik bied naast Personal Training ook 6-weekse bewegingscursussen aan.
Geen inschrijfgeld, geen lidmaatschap. Je kiest zelf!
Vind je het leuk en merk je vooruitgang in je conditie en humeur, dan kun je door naar het volgende level, vind je het niets dan stop je. Simple as that.

De cursus ‘Basisconditie level 1’ bevat 1 les per week, gedurende 6 weken en 3 Bewegings-Coachingsgesprekken van 30 minuten. Je bent met drie andere deelnemers en ik beweeg natuurlijk zelf ook mee!

In deze cursus zit een goede geleidelijke opbouw en ik geef je ook haalbare tips om in je eigen vrije tijd meer te bewegen.

De kosten voor deze 6-weekse cursus zijn € 54,=

Voor meer informatie over combinatieaanbiedingen kun je me even bellen, dan kunnen we kijken wat het best voor jou zou zijn en of er plaats is op een bepaalde tijd. Wil je liever privéles dan kan ik dat ook verzorgen. Wil je je hele bedrijf meenemen dan kan dat ook nog. Ik zorg voor de koffie!

Wil je meer weten of ben je onzeker of dit iets voor jou is, dan nodig ik je van harte uit om eens te komen praten bij een lekker kopje koffie of thee op de Vennestraat 38H te Lisse.
Je kunt me bellen of appen op 06-407 294 88 en dan spreken we van daar uit af.

Zet de eerste stap naar een gezond leven!