Vanaf heden is het mogelijk om bij ons vers zelfgebakken brood te bestellen. Alle ingredienten zijn ambachtelijk vers en 100% natuurlijk.
Het meel wat we gebruiken wordt door een molenaar gemalen op authentieke wijze, gebruikmakend van 100% Hollandse wind!
Het brood wordt ook nog eens gebakken op zonne-energie,  We go Green!
Op dit moment is het mogelijk om volkoren brood te bestellen, De kosten van een brood zijn 4 euro en het gewicht van een brood is bijna een kilo, in vergelijking met de supermarkt waar een brood, met wat geluk, 400 gram weegt.
Ons brood is prima in te vriezen dus u kunt meerdere broden tegelijk bij ons afnemen.
Brood bestellen kan op afspraak, zo heeft u de garantie dat u altijd vers brood in huis heeft. Uw brood is in Sassenheim op de Prinsenhof 22 af te halen.
Bel 06-40729488 of mail naar evenementen@healthcycle.nl
Bezorgen kan, bij afname van minimaal drie broden.

 

Hoe is het zo gekomen?

Ik ben hobbybakker geworden omdat ik merkte dat het brood wat in de winkels ligt sterk verarmd is. Zelfs de ambachtelijke bakkers zijn overgestapt op goedkopere methoden en leveren niet meer de ouderwetse kwaliteit brood.In eerste instantie ben ik mijn zelfgebakken brood gaan weggeven aan mensen die een zwakkere gezondheid hebben, ze reageren zo enthousiast dat ik besloten heb mijn broden ook aan anderen te gaan leveren. U kunt nu dus ook brood via deze website bestellen en het bij me afhalen in Sassenheim of Lisse.
Het is slim om meerdere broden te bestellen en deze dan in de vriezer te leggen. Een brood blijft in verse toestand minstens 5 dagen goed, daarna doet u het in de broodrooster, heerlijk!
Een heel (best groot) brood kost 4 euro per stuk. Een brood weegt bijna 1 kilo!