12 berichten.
Claudia uit Lisse
Een goed begin van je dag, is het lekkere gebakken brood van Vincent. Voedzaam en vers.
Ank van Ee uit Sassenheim
Gisteren een vers speltbrood ontvangen, door Vincent zelf gebakken. Meteen geprobeerd: prima brood , luchtig en smaakte lekker, Brood bijna 1kg! Smaakt naar meer...
Hein de Ree uit Lisse
Een uur gezellig en uitdagend sporten. Het is altijd een klein feestje om les te krijgen van Vincent. Persoonlijke aandacht en bewegen op het niveau dat je goed aankan met altijd een kleine uitdaging.
Herman Dijkland uit Sassenheim
Het is genieten met dit brood van Vincent, meermalen de kwaliteit ervan mogen ervaren en belangrijk het is heel smakelijk en voedzaam.
Flip Pijpers uit Sassenheim
Wij als gezin mogen al een aantal jaar genieten van het brood dat door Vincent met passie wordt gebakken. Wij kunnen iedereen aanraden die van ‘eerlijk’ brood houdt dit brood zeker eens te proberen.
José Smit uit Nieuw-Vennep
Ik vind de spinles van Vincent altijd erg gezellig en motiverend. Fijne sfeer, leuke muziek en een en enthousiaste trainer!
Henk uit Sassenheim
Door het sporten bij HealthCycle voel ik me fysiek en mentaal beter. Het geeft mij ontspanning door gevarieerde inspanning in een kleinschalige, veilige, sociale omgeving onder vakkundige begeleiding.
Donald Keeping uit Amsterdam
Als je brood wilt eten laat je verleiden door Vincents super lekker gebakken brood Ik kom er s’nachts mn bed vooruit; knappend getoast met kaas mmm
Hanneke uit Noordwijk
Een enthousiaste bakker van heerlijk brood!
Nelly Dijkland uit Sassenheim
Vele malen kregen wij het lekkere brood van Vincent en genieten er van!!!
Henny uit Katwijk
Eet al jaren het door Vin gebakken brood zijn kinderen zijn er mee groot gegroeid voedzaam en super lekker
Kevin uit Noordwijk
Zo veel (kwaliteit)brood eet ik nooit, maar wat is het toch weer een feest als ik een brood van Vincent heb! De supermarkt kan er gewoon niet aan tippen. 🙂