06-40729488 zet JOUW #1 stap

HealthCycle staat voor gezond leren leven, hieronder valt bewegen, doelen stellen en gezonde voeding.

Omdat ik zelf flink overgewicht heb gehad ben ik me gaan interesseren voor gezonde voeding. Ik heb medische artikelen gelezen, scheikundige reacties geanalyseerd, biologische processen bekeken, psychologische technieken bestudeerd en daar een haalbaar systeem van gemaakt. Met de punten waar het meeste rendement uitgehaald kan worden.

Dit betekent heus niet dat je geen patat-met of een stuk chocolade zou mogen, ik help je bewust te worden van wat voeding met je doet, maar ik leer je vooral hoe je ermee kunt omgaan. Dit is perfect te combineren met de spinlessen en andere lessen, die ik geef!

Hobbybakker
Ik ben hobbybakker geworden omdat ik merkte dat het brood wat in de winkels ligt sterk verarmd is. Zelfs de ambachtelijke bakkers zijn overgestapt op goedkopere methoden en leveren niet meer de ouderwetse kwaliteit brood.

In eerste instantie ben ik mijn zelfgebakken brood gaan weggeven aan mensen die een zwakkere gezondheid hebben, ze reageren zo enthousiast dat ik besloten heb mijn broden ook aan anderen te gaan leveren. Je kunt brood via deze website bestellen en het bij me afhalen in Sassenheim of Lisse.
Het is slim om meerdere broden te bestellen en deze dan in de vriezer te leggen. Een brood blijft in verse toestand minstens 5 dagen goed.
Een volkoren, meerzadenbrood kost 4 euro per stuk. Een brood weegt 1 kilo!

Je kunt pas bewust met voeding omgaan als je weet wat het met je doet, psychisch en biologisch. Hier help ik je graag bij, bel of app me op 06-407 294 88 en zet je eerste stap naar een gezond leven.